Telefon:

Implantologie

Implantul dentar reprezintă de fapt o rădăcină artificială, un şurub din titan, material 100% biocompatibil, ce urmează să înlocuiască dintele lipsă de pe arcadă, fiind plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular.

Terapia cu implante (corp, bont, lucrare proteică) are de obicei o durată mai lungă de timp, 3-9 luni, fiind necesare trecerea prin câteva  etape. Implantul este acoperit cu un bont de vindecare, care serveşte pentru sprijinul structurii şi o coroană provizorie care are rolul de a conforma gingia şi a favoriza protezarea definitivă ulterioară.
Există şi posibiltatea  reducerii timpului de tratament prin conservarea osului în urma extracţiei unui dinte bolnav. Este inserat implantul, iar apoi se realizează o protezare imediată (în aceeaşi şedinţă pacientul poate primi şi coroană provizorie. Acestea fiind tehnici de implantologie de ultimă ori, folosite cu succest în toată lumea.

Avantaje

Avantajul principal al tratamentului prin implanturi dentare este acela că nu compromite integritatea dinţilor vecini

Vechea metodă consta în punţi, înlocuirea dintelui lipsă realizându-se prin 3 coroane. Implantul se realizează printr-o singură coroană.

Confort superior faţă de protezele dentare

Pacienţii purtători de proteze mobile pot beneficia de tratament prin implanturi, acestea stabilizând foarte bine proteza (pot transfoma o proteză total mobilă într-o lucrare sigură şi comfortabilă, datorită unui suport eficient)

Îmbunătăţeşte aspectul (implanturile sunt identice cu un dinte natural), exprimarea (discursul), stima de sine şi sănătatea dentară

Previne retracţia gingiilor şi resorbţia osului
Rată de succes mare în comparaţie cu alte tratamente stomatologice.

Zâmbet mai strălucitor

Albirea dentară înlătură petele și decolorările

Rezultate rapide

Rezultatele sunt vizibile imediat sau în câteva ședințe

Esti gata pentru un zambet perfect?

Estetica dentara

Estetica dentara sau stomatologia cosmetica, in termeni stiintifici reprezinta o ramura a stomatologiei care se preocupa atat de aspectul functional, dar mai ales de aspectul estetic al danturii.
IMG_0270-800

Paradontologie

Boala parodontală, reprezintă o infecţie cronică bacteriană care afectează spaţiul din jurul dintelui: atât gingiile, cât şi osul în care este fixat acesta. Poate afecta unul sau mai mulţi dinţi, iar lăsată netratată aceasta poate duce la pierderea dintelui afectat.

Aparate ortodontice

Ortodonţia („estetica surâsului”) este o ramură a medicinii dentare ce se ocupă cu rezolvarea problemelor de malpoziţie a dinţilor (alinierea incorectă a dinţilor), malocluzie (închiderea incorectă a gurii).